APERITIEF HAPJES

IRISH MÓR OESTERS €5 per stuk
Geserveerd met gerookte beurre blanc, forelkuit en bieslook

DOLCE ZERO €16
Dungesneden ham van Simmentaler rund gerijpt in cacoa & hazelnoot


SIGNATUUR MENU

Dit menu betreft een selectie van verfijnde gerechten waarin wij in elke gang een keuze bieden.
Onder de gerechten staan de wijnen die perfect combineren met de gerechten. 

3 gangen €52,50
4 gangen €62,50

VOORGERECHTEN

STEAK TARTAAR
Handgesneden rundertartaar | piccalilly | pancetta | kaantjes | dragon | bloemkool

Weingut Claes, Blanc de Noir, Spätburgunder Trocken, Mosel €8

ZALM & COQUILLE
Rouleau van zalmfilet | gebrande coquille | vinaigrette van gember & limoen | sesam | koolrabi | komkommer

Hugel ‘Gentile’, Pinot Gris, Gewurztraminer, Pinot Blanc, Riesling, Elzas €7,5

BURATTA & TOMAAT
Zachte buratta | bereidingen van tomaat | groene asperge | basilicum | olijfolie | desem

Perla del Mar Blanco, Sauvignon Blanc, Viognier, Chardonnay, Viura, Alicante €6,5

TUSSENGERECHTEN

KREEFTENSOEP
Rijke kreeftenbisque | gamba | geslagen room | bieslook

Jardin de Charmes, Viognier, Grenache, Languedoc-Rousillon €7,5

EENDENBORST
Zacht gegaarde eendenborst | honing | sinaasappel | citroentijm | bospeen

Brookdale Estate Mason Road, Syraz, Paarl €7,5

ARTISJOK & RAVIOLI
Ravioli | crème van artisjok | artisjok ‘antiboise’ | schuim van Padano

Tenuta La Falcona, Chardonnay, Pinot Bianco, Garganega, Veneto €7,5

HOOFDGERECHTEN

OSSENHAAS
Gebraden ossenhaas | kalfssukade | aardappel pavé | knolselderij | sjalot | jus de veau

Cantina Sampietrana Brindisi Reserva, Montepulciano, Negroamaro, Puglia €8

ZEEBAARSFILET
Geroosterde zeebaarsfilet | fregola | groene groentes | gerookte paling | beurre blanc

Weingut Theo Minges, Chardonnay ‘Kalkmergel’, Pfalz €8

TRUFFEL RISOTTO
Bereid met cantharellen | duxelles | doperwt | truffel | groene asperge | eidooier | Padano

Pelassa ‘Mario’s’ Rosso, Barbera, Merlot, Cabernet Sauvignon, Piemonte €7,5

NAGERECHTEN

CREATIE VAN ONZE PATTISIER
Smaken van mango | passievrucht | witte chocolade | vanille | kokos | ananas

Tschida, Beerenauslese ‘Ba’ White, Chardonnay, Bouvier, Burgenland €8

CRÈME BRÛLÉE
Onvervalste klassieker | sinaasappel | karamel | ijs-wafeltje

Juan Gill ‘Dulce’, Monastrell, Jumilla €8

KAZEN VAN ’T KAASATELIER (+ €8,00)
5 soorten | noten-rozijnen brood | crème van rode biet en balsamico

Van Zellers Porto ‘Reserva’, Tawny €9