’T SPUIHUIS KEUZEMENU

3 GANGEN €49,00
4 GANGEN €59,00

VOOR

STEAK TARTAAR
Handgesneden rundertartaar | gepickelde asperge | ricotta | | kwartel-ei | desem crostini

ZALMFILET ‘GRAVED LAX’
Gemarineerde zalmfilet | selder | groene appel | dille | gerookte paling | radijs

TOMAAT & GEITENKAAS
Groene asperge | bereidingen van tomaat | geitenkaas cremeux | artisjok | basilicum

TUSSEN

KREEFTENSOEP
Klassieke bisque | geslagen room | garnalen

EENDENBORST
Gebraden filet | foie gras tartelette | five spice | kumquat

ASPERGE
Brabanste Wal asperge | bieslook | eidooier | schuim van oude kaas

HOOFD

KALFSLENDE & SUKADE
Gebraden lende | zachte sukade | witte asperge | tuinbonen | dragon | aardappel pavé

ZEEBAARSFILET
Geroosterde filet | croquetje van ansjovis | schaaldierensaus | ratatouille | zeekraal

TORTELLONI
Gevuld met Parmezaan | groene kruiden | voorjaarsgroente | postelein | beukenzwam

NA

‘BANAANTJE’
Bereiding van banaan | mango | passievrucht | kokos | gember

AARDBEI & RABARBER
Panna Cotta | crème van witte chocolade | crumble | sorbet | vlierbloesem

CRÈME BRÛLÉE
Onvervalste klassieker | ijswafeltje | vanille | citrus

KAZEN VAN ’T KAASATELIER (+ €8,00)
5 soorten | noten-rozijnen brood | crème van rode biet en balsamico

SPECIALITEITEN VAN ‘T SEIZOEN

VOORGERECHTEN

COQUILLE ST. JACQUES €23
Licht gebrande coquilles | ajo blanco | grapefruit | amandel | olijfolie | romesco

BUIKSPEK VAN BRASVAR €19
Zacht gegaard | gelakt met honing | asperge | doperwt | macadamia

 

HOOFDGERECHTEN

OSSENHAAS €36
Gebraden ossenhaas | seizoensgroente | aardappel pavé | jus de veau

TARBOT €38
Gebakken filet | tuinbonen | witte asperge | gerookte paling | beurre blanc

 

NAGERECHTEN
(Inbegrepen bij het Keuzemenu)

‘BANAANTJE’
Bereiding van banaan | mango | passievrucht | kokos | gember

AARDBEI & RABARBER
Panna Cotta | crème van witte chocolade | crumble | sorbet | vlierbloesem

CRÈME BRÛLÉE
Onvervalste klassieker | ijswafeltje | vanille | citrus

KAZEN VAN ’T KAASATELIER (+ €8,00)
5 soorten | noten-rozijnen brood | crème van rode biet en balsamico

INSPIRATIE MENU

In dit uitgebreide 4 gangen menu serveren wij een selectie van wat nu groeit en bloeit.

Het menu wordt samengesteld op basis van dag aanvoer en inspiratie.

€69,50 per persoon

Dit menu serveren wij enkel per gezelschap. Uitzonderingen overleggen we graag met u.

WIJN SELECTIE

Maak het menu compleet met een wijn selectie per gang.

Altijd verassend en bijpassend bij het gerecht.

Wijn arrangement wordt enkel bij het inspiratie menu geserveerd.

€36,00 per persoon voor de volledige selectie

€21,00 per persoon voor de halve selectie

WIJNKAART

Benieuwd naar onze wijnen?