’T SPUIHUIS KEUZEMENU
3 GANGEN €51,00 | 4 GANGEN €65
Onder de gerechten staan onze wijntips vermeld. Bijzonder en complementair aan het gerecht.
VOORGERECHTEN
CARPACCIO
Dungesneden runderlende | asperge | truffel | Parmezaan | Pancetta | bieslook
Cuvee Dissenay, Cardonnay, Pays d’Oc, Frankrijk €6
COQUILLE & ZALM
Gebrande coquille | gepekelde zalm | kokos | groene appel | komkommer | venkel | limoen
Chateau Moulin Caresse ‘Le Sauvignon’ Montravel, Frankrijk €6,50
GROENTE VAN ‘T SEIZOEN
Frisse crudité salade van groene groentjes | peterselie | buratta | knoflook-croutons | olijfolie
Flora By L’Escarelle Rosé, Grenache, Merlot, Cinsault | IGP Méditerranée, Frankrijk €6,50
TUSSENGERECHTEN
KREEFTENSOEP
Klassieke kreeftenbisque | Pernod | geslagen room
Les Amourettes Rosé, Cinsault, Pays d’Oc, Frankrijk €6
EENDENBORST
Gebraden filet | foie gras | sherry | bospeen | mandarijn
Soplo Rafael Cambra, Grenache, Valencia, Spanje €6,50
RAVIOLI
Gevuld met ricotta | soffrito | tomaat | basilicum | Padano
Brookedale Mason Road, Syrah, Paarl, Zuid-Afrika €8
HOOFDGERECHTEN
KALFSLENDE & SUKADE
Gebraden lende | stoofje van de sukade | groene asperge | paprika | artisjok | aardappel fondant
Chateau Treviac, Grenache, Syraz, Languedoc, Frankrijk €8
ZEEBAARSFILET
Geroosterde filet | schaaldieren risotto | bleekselderij | salade van venkel | schaaldieren saus
Perla del Blanco, Moscatel, Sauvignon Blanc, Chardonnay, Viura, Spanje €7
BRABANTSE WAL ASPERGE
Zacht gegaarde asperge | truffelboter | aardappel crème | kaantjes | kwartel-ei
Famille Hebinger ‘Edelzwicker’ Pinot Gris | Gewürztraminer | Riesling | Muscat €8
NAGERECHTEN
AARDBEI & RABARBER
Panna Cotta van lychee | mousse van aardbei | sorbet van rabarber | frambozen gel
Tschida, Blaufrankisch Spätlese, Bouvier, Burgenland €8
CITROEN & VANILLE
Vanille cremeux | ijs van geroosterde amandel | lemon curd | crumble
Juan Gill ‘Dulce’, Monastrell, Jumilla, Spanje €8
CRÈME BRÚLÉE
Bereid met tonkaboon| ijswafeltje van pistache | kletskop | citrus
Gonzalez Byass, Nectar, Pedro Ximinez, Spanje €8
KAZEN VAN ’T KAASATELIER (Meerprijs €8,50)
5 soorten | rozijnen-rogge brood | compôte
Van Zellers Porto ‘Reserva’, Tawny €8
INSPIRATIE MENU
4 GANGEN MENU €69,50
Een selectie van alles wat nu groeit en bloeit. Bijzondere smaken met ambacht en precisie.
Enkel per tafel te bestellen.
WIJN SELECTIE
Bij alle gangen serveren wij u graag bijpassende wijnen. Altijd hoge kwaliteit, verrassend en complementair aan het gerecht.
Enkel bij het inspiratie menu te bestellen.
WIJN ARRANGEMENT €36
Á LA CARTE
Een fijne selectie van hoge kwaliteit ingrediënten en onze klassiekers
VOORGERECHTEN
IRISH MÓR OESTER €15/€30
3 of 6 stuks | naturel met vinaigrette & citrus
COQUILLE ST. JACQUES €24
Geroosterde coquilles | aardappel fondant | forelkuit | beurre blanc | bieslook
STEAK TARTAAR €23
Handgesneden rundertartaar | gepocheerde eidooier | piccalilly
LANGOUSTINE ALA PLANCHA €29
3 stuks geroosterd op de plancha | gremolata | reductie van langoustine
HOOFDGERECHTEN
TARBOTFILET €41
Geroosterde filet | risotto | gerookte paling | groene kruiden | beurre blanc
OSSENHAAS €39
Gebraden ossenhaas | pepersaus | groene asperge | aardappel fondant
BRABANTSE WAL ASPERGE €35
Witte asperges | Pata Negra | tomaat | basilicum | Padano
Of
Witte asperges | gerookte zalm | aardappel crème | zeegroente | beurre blanc
VIS VAN DE DAG Dagprijs
Geselecteerd op basis van dagvangst, kwaliteit en inspiratie
NAGERECHTEN
(Inbegrepen bij het Keuzemenu)
AARDBEI & RABARBER €14,50
Panna Cotta van lychee | mousse van aardbei | sorbet van rabarber | frambozen gel
CITROEN & VANILLE €14,50
Vanille cremeux | ijs van geroosterde amandel | lemon curd | crumble
CRÈME BRÚLÉE €14,50
Bereid met tonkaboon| ijswafeltje van pistache | kletskop | citrus
KAZEN VAN ’T KAASATELIER €16,50
5 soorten | rozijnen-rogge brood | compôte