Benodigdheden en bereidingswijze Paasbox 2025
Wat heb ik allemaal nodig:
Een oven
Snijplank & Broodmes
Kleine voorgerecht bordjes (3 pp)
Soepkommetje (1 pp)
Hoofdgerecht bord (1 pp)
Nagerecht bordje (1 pp)
De voorgerechtjes:
De gerechtjes zijn geserveerd in kleine bakjes. U kunt ervoor kiezen om deze gerechtjes over te plaatsen op een leuk serviesje of om deze in het geleverde bakje te serveren. Aan de smaak doet het beide geen afbreuk maar het is uiteraard wat u zelf wenst!
Runder Tartaar:
1: Haal de deksel van het bakje
2: Til het gerechtje middels het vetvrije papiertje uit het bakje en serveer deze op een bordje
3: Dit gerechtje is direct klaar om te serveren
Zeebaars:
1: Haal de deksel van het bakje
2: Leg als eerste de zeebaars op een bordje. Eronder ligt een royale en kleurrijke salade die u over de zeebaars kunt dresseren
3: Bijgeleverd is een apart potje met een aromatische dressing die u over het gerechtje kunt lepelen
4: Dit gerechtje is klaar om te serveren
Buratta:
1: Haal de deksel van het bakjes
2: Leg de garnituurtjes (tomaatjes, chorizo plakjes, gegrilde courgette) eerst op een bordje
3: Leg hierop de Buratta bol
4: Pak het spuitzakje met de basilicum crème, snij hier een klein puntje af en zet mooie dotjes op en om het gerechtje
5: Dit gerechtje is klaar om te serveren
Het tussengerecht:
1: Open de zegelpot en giet de soep met het garnituur in een steelpannetje
2: Maak deze warm op middelhoog vuur. Vergeet niet af en toe te roeren
3: Zet de soepkommetjes uit en serveer de soep in de kommetjes
4: Dit gerechtje is klaar om te serveren
Het hoofdgerecht:
1: Zet de oven op 180 graden
2: Schuif de aluminium schaal (zonder deksel) in de oven voor 12 minuten
3: Maak ondertussen de jus warm in een steelpannetje
4: Zet warme borden uit
5: Leg de asperge (2 pp, kopje & kontje) op het bord en leg hierop de sukade
6: Lepel de overige groentes en de gekonfijte krieltjes speels over het gerecht en maak af met de jus
7: Garneer af met de kervel-peterselie salade
8: Dit gerecht is klaar om te serveren
Het nagerecht:
1: Serveer de Tartelette van Roos op een leuk bordje
2: Serveer hiernaast de Aardbeien Romanoff met het bijgeleverde bolletje vanille-ijs